speltips skribent

Speltips 26/11: Nashville Predators – Winnipeg Jets

Ett Nashville som är väldigt hemmastarka möter ett Winnipeg som har problem på bortaplan.

Twitter Facebook

Nashville har blandat och gett denna säsong. De började katastrofalt och hade bara 2 vinster på 8 matcher. Men nu har de höjt sig och ligger på 9-7-3. Det som är anmärknings värt är att de är väldigt starka hemma 7-1-1 och fem raka vinster på hemmaplan mot 4/5 slutspelslag från förra säsongen. Dessa matcher har även vunnits med minst 2 måls marginal och nu senast vann de mot Dallas med klara 5-2.

Winnipeg ses som ett av ligans mest potentiella lag som spås en lysande framtid. Patrick Laine har börjat expentionellt och Scheifele lär utvecklas till en absolut toppspelare denna säsong, så som han nu har börjat. De har börjat 9-11-2 vilket är för dåligt om man vill ha slutspelschans men det som har varit problemet detta år är att de har för dålig lägsta nivå. Winnipeg är liksom Nashville ett starkt hemmalag men ett dåligt bortalag där de har 3-7-2 och 5 raka förluster mot ganska dåliga lag.

Med hänsyn till Nashvilles starka hemmaspel och Winnipegs dåliga bortaspel ska Nashville plocka hem denna matchen relativt enkelt. Nashville 1:a spelas till 1,90 x insatsen hos Coolbet, spelbolaget bjuder nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,90
Bolag: Coolbet (1500kr bonus)
Spelstopp: 00:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming