Speltips 25/11: Freiburg – Leipzig

Fortsätter överraskningslaget Leipzig plocka trepoängare efter trepoängare eller lyckas Freiburg få stopp på maskineriet?

Twitter Facebook

Leipzig har verkligen överraskat den här säsongen, man placerar sig i topp efter en tung seger förra helgen mot Leverkusen på bortaplan. Man har ett oerhört intressant lag, och mest imponerande är att man, utan att egentligen ha några världsstjärnor i laget, presterar som man gör – på den allra högsta nivån.

Dock tror jag faktiskt det tar stopp nu, tror Freiburg är det laget som kan göra det. Med tanke på deras grymma statistik på hemmaplan, fyra segrar på fem spelade matcher, tror jag det är möjligt att man plockar poäng under fredagskvällen. Detta är lite av en typisk poängtapp-match för Leipzig – Freiburg släpper in väldigt få mål på hemmaplan och gör dessutom få mål också, det är alltså väldigt tighta matcher Freiburg bjudit på – och det tror jag kan drabba Leipzig.

Ett oavgjort resultat ligger närmst till hands här men jag försäkrar mig genom att spela på 1x, som ger fina 1,90 x insatsen hos ComeOn, som ni får 3000kr i välkomstbonus av via den här länken.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1x
Odds: 1,90
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming