Speltips 25/11: Gimnastic – Cadiz

Tabelljumbon Gimnastic tar sig an formstarka Cadiz under fredagskvällen. 

Twitter Facebook

Cadiz placerar sig just nu på en åttonde plats i tabellen och är riktigt formstarka, man inledde säsongen ganska svagt men har på senare tid målat upp bra resultat. På sina senaste fyra matcher har man plockat tio poäng och tillhör den kategorin med lag som är dom formstarkaste i ligan.

I den senaste omgången besegrade man Alcorcon med hela 4-1 och i matchen innan spelade man till sig ett oavgjort resultat mot ligaledaren Levante, på bortaplan dessutom. Cadiz är alltså riktigt formstarka just nu och självförtroendet verkar vara på topp hos samtliga spelare.

Samtidigt krigar Gimnastic på i botten av tabellen och placerar sig faktiskt sist, man har endast lyckats vinna två av sina femton matcher den här säsongen och jag har därför svårt att se att man vänder på den här negativa trenden mot ett formstarkt Cadiz.

Den raka tvåan är oerhört fin här och ger ett högt odds, dock är det Segunda Divsion och Gimnastic har dessutom spelat väldigt mycket oavgjort, därför försäkrar jag mig genom att spela dnb, insatsen betalas alltså tillbaka vid ett oavgjort resultat, oddset är riktigt intressant här, 2,50 x insatsen får vi för det här spelet hos Coolbet, spelbolaget bjuder nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 dnb
Odds: 2,50
Bolag: Coolbet (1500kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming