Speltips 24/11: Zurich – Villarreal

Villarreal har klarat linan på över 2,5 mål i tre av sina fyra matcher i Europa League – blir det en fjärde?

Twitter Facebook

Villarreal är i grunden ett väldigt offensivt lag, de flesta lag i Spanien gillar att spela offensiv fotboll och det är inte någon direkt nyhet. Statistiken talar sitt tydliga språk och som jag beskrev tidigare, så har Villareals matcher slutat med minst tre mål i tre av fyra fall.

Zurich har förvisso vart stabila på hemmaplan mot både Osmanlispor och Steaua Bukarest, dock är det inte riktigt samma motstånd som det spanjorerna kommer att bjuda på. Villareal kommer att gå för segern i den här matchen, man är det bättre laget och kommer vilja föra spelet – det är jag säker på.

Villarreal har i detta gruppspelet släppt in sex mål samtidigt som man gjort sex framåt, siffror som bekräftar teorin om att de är offensiva – och en aning slarviga i defensiven.

Jag tror på ett liknande scenario imorgon när man gästar Zurich och testar därför överspelet till fina 2,00 x insatsen hos ComeOn, som ni får 3000kr i välkomstbonus av via den här länken.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 2,00
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming