Speltips 24/7: IFK Göteborg – Jönköpings Södra

IFK Göteborg står som värd under söndagseftermiddagen när Jönköpings Södra gästar.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

IFK Göteborg kan vid vinst placera sig endast tre poäng efter de två giganterna Malmö FF och Norrköping (om resultatet står sig). IFK har känts oerhört stabila den senaste tiden och är en het kandidat till att vinna hela Allsvenskan.

Jönköpings Södra kommer med största sannolikhet att spela kvar i Allsvenskan nästa år och har gjort det bra den här säsongen – sett till trupp och kvalité har man gjort det mer än godkänt. Dock rankar jag Göteborg några snäpp högre än Jönköping och speciellt i detta skede när IFK verkligen visat klass i match efter match. Formen är god och det verkar vara riktigt bra stämning i laget också.

Jag tror IFK lyckas vinna den här matchen ganska komfortabelt och kryper ett steg närmre förstaplatsen, som i sin tur betyder att de är med och hotar på riktigt där uppe. Den raka ettan är alldeles för låg, därför testas handikappspelet -1 till fina 1,90 x hos ComeOn (Sverige bästa bonus – 3000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,90
Bolag: ComeOn (Sveriges bästa bonus – 3000kr)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming