Speltips 24/7: Hammarby – AIK

Söndagen bjuder på en batalj utan dess like, det vankas Stockholmsderby på Söderstadion.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Äntligen är det derby igen och under söndagen står viktiga poäng på spel, Hammarby behöver vinna den här matchen för att ta sig ur kvalplatsen och samtidigt behöver AIK verkligen tre poäng för att hänga på i toppstriden.

Det lär smälla något oerhört i den här matchen, att kika närmre på kortmarknaden lär inte skada men jag väljer ändå att plocka ur ett spel ur 1×2-marknaden. Mitt favoritskap faller på bortalaget, jag anser AIK spela mycket bättre fotboll än Hammarby och speciellt i år när Hammarby inte fått något alls att stämma, vissa tyder på att man spelat bra fotboll men inte haft turen med sig men jag väljer att se på det hela mycket enklare, man placerar sig på en kvalplats och får inte resultaten med sig, det lär AIK kunna utnyttja.

En annan sak som talar för AIK är Hammarbys dåliga försvarsspel, i förra matchen mot Falkenberg släppte man in tre mål på en halvlek – ett Falkenberg som inte fått något alls att stämma den här säsongen för övrigt.

AIK har samtidigt ett oerhört intressant lag, betydligt mer kvalité i den truppen och det finns verkligen spelare som kan göra det lilla extra, den raka tvåan till höga 2,65 x smeten hos ComeOn (Sverige bästa bonus – 3000kr) är tagen.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,65
Bolag: ComeOn (Sveriges bästa bonus – 3000kr)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming