Speltips 24/5: Cesena – Spezia

Hemmaplansfördelen avgör den här annars oerhört jämna bataljen.

Twitter Facebook

Hemmastarka Cesena tar sig an Spezia under tisdagskvällen och mycket tyder på att vi får bevittna en jämn kamp, det skiljde endast två poäng lagen emellan efter 42 spelade omgångar. Något som dock lär bli avgörande i den här matchen, tror jag, blir hemmaplansfördelen. Cesena vann 16(!) av 21 matcher på hemmaplan den här säsongen, siffror som imponerar. Man va faktiskt det andra bästa laget i ligan på hemmagräs, något som ändå visar på styrkan eftersom man hamnade på en sjätteplats.

Spezia gjort det, precis som Cesena riktigt bra den här säsongen, dock lyckades man endast vinna 7 av 21 matcher på bortaplan, det lär därför inte bli en bortaseger den här kvällen men krysset kan ligga nära till hands, dock väljer jag sida, oddset är lockande samtidigt som Cesena faktiskt trots allt lirar på hemmagräs.

När dessa lagen ställdes mot varandra i ligaspelet under hösten vann Cesena med hela 5-1, en kross rent ut sagt. Jag tror dock inte på samma siffror den här kvällen utan jag tror vi får bevittna en jämn tillställning där Cesena drar det längsta strået, ettan spelas till fina 2.25x hos Pokerstars helt egna Sportsbook, Betstars (1000kr bonus).

PokersStars storsatsar på sin sportsbook

Spela på odds hos BetStars, PokerStars egna sportsbook! Kom igång med en välkomstbonus på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.25
Bolag: BetStars (bonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming