Speltips 23/10: Manchester City – Southampton

Efter storförlusten mot Barcelona senast har Pep blivit lite pressad i engelsk media – lyckas han få ordning på sitt lag?

Twitter Facebook

Manchester City har nu tappat poäng i fyra raka matcher och behöver verkligen en seger nu. Dock tror jag det blir en tuff match för Citys del, det är en del press på Peps mannar nu och Southampton har samtidigt gjort det riktigt bra. Man placerar sig på en åttonde plats i tabellen och släpper inte väldigt få mål, efter åtta omgångar har man endast släppt in åtta mål, näst bäst i ligan efter Tottenham.

Dock tror jag Manchester City till slut vinner den här matchen, men jag tror Southampton hänger på ett tag och även lyckas stänka dit minst en boll. Att Manchester City vinner är nog de flesta överens om men jag väljer att spela på att båda lagen också lyckas göra mål, här ställer BetHard ut ett riktigt fint odds.

3,00 x insatsen får vi för en Manchester City vinst + att båda lagen lyckas göra mål, det är klart värt en slant. Har ni inte ett konto hos BetHard? Öppna då ett via länken här och hämta er välkomstbonus, upp till 1000kr.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & båda lagen gör mål
Odds: 3,00
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 14:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming