Speltips 23/10: Chelsea – Manchester United

Vem lyckas dra det längsta strået i kampen mellan Chelsea och Manchester United?

Twitter Facebook

Chelsea – Manchester United låter på förhand som en riktigt jämn match, och det tror jag också den blir. Fyra av de sex senaste matcherna lagen emellan har slutat med ett oavgjort resultat och mycket tyder på att det också blir så i den här bataljen. Chelsea är det formstarkare laget här men United och Mourinho vet hur man försvarar sig på bortaplan, det visade man mot Liverpool förra veckan när man spelade till sig ett oavgjort resultat. Dock fick United mycket kritik för detta, många antydde på att United tillsammans med Mourinho spelar en tråkig fotoboll, men går resultaten vägen, så betyder det något i alla fall.

Jag tror vi får bevittna en jämn match som sagt, där Chelsea för spelet men jag tycker inte Chelsea har imponerat tillräckligt mycket hittills och klarade United av ett kryss i Liverpool ska de göra det här också. Jag spelar därför på krysset hos NordicBet, de har ställt ut oddset 3,25x och det är värt en slant. Har ni inte ett konto hos NordicBet? Skapa då ett och hämta er välkomstbonus på upp till 1000kr via den här länken.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i väkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,25
Bolag: NordicBet (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming