Speltips 22/9: Malmö FF – IF Elfsborg

Malmö FF har längre inte allt i sina egna händer och slåss nu för varje trepoängare.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Malmö FF tar sig an Elfsborg i en livsviktig match, tre poäng står på spel och Malmö FF behöver de mest. I och med förlusten mot Djurgården senast behöver man vinna den här matchen för att inte hamna efter Norrköping. Dessutom spelar man mot Norrköping på bortaplan snart och förlorar man den matchen kan ligan vara avgjord.

Jag tror Malmö FF skärper till sig här och vinner den här matchen ganska komfortabelt, visst finns det nerver men Malmö FF har visat förr att man klarar av det, man har dessutom ett oerhört rutinerat lag och är bättre än Elfsborg.

Elfsborg har också haft en oerhört tuff säsong, man halkade direkt efter och har aldrig riktigt varit nära Malmö och Norrköping. Jag tror starkt på hemmalaget här av den orsaken, den raka ettan är för låg men asian handicap-spelet -1 är intressant, finns till fina 2,10 x insatsen hos ComeOn (insättningsbonus upp till 3000kr).

PokerStars storsatsar på Sportsbook och odds

Ett av världens största spelbolag storsatsar nu på Sportsbook. De bjuder på marknadens högsta odds och en fin välkomstbonus – spela för 50kr och få ett gratisspel värt 200kr!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2,10
Bolag: ComeOn (insättningsbonus upp till 3000kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming