Speltips 22/9: Hammarby – Häcken

Målglad tillställning att vänta på Tele2 Arena?

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Hammarby och Häcken är så gott som klara för Allsvenskt spel även 2017, dessutom har man en bra bit upp till Europa-platserna, av den anledningen tror jag vi kan få se två anfallsglada lag. När pressen släpper brukar spelet också bli snäppet bättre, nervositeten finns inte där och det bjuds oftast på en mer offensiva fotboll.

Dessutom är det även så att Hammarby och Häcken är två målglada glad, Häcken gör mycket mål och släpper samtidigt in en del, Hammarby är precis likadana.

För Hammarbys del missar försvaren Wiklander matchen på grund av avstängning, en viktig pjäs som startat de senaste matcherna, detta är också något som talar för en målgladare tillställning.

På pappret känns det som en oerhört underhållande match, och mycket tyder även på att det blir så sen i matchen, därför slänger jag in en slant på över 1,5 mål i första halvlek, spelet hittar ni hos Mobilbet (välkomstbonus: 1500kr) till ett riktigt fint odds.

Spela hos världens största spelbolag – hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 1,5 mål i första halvlek
Odds: 2,50
Bolag: Mobilbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming