Speltips 22/7: Manchester United – Borussia Dortmund

Långt bort från Europas arenor spelas det en träningsmatch mellan Manchester United och Borussia Dortmund, i Kina mer exakt.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Avslagen historia? Mycket möjligt vill jag påstå, en träningsmatch mellan två giganter brukar vanligtvis sluta så dessvärre. Men det är trots allt två stora klubbar som drabbas samman och även om det handlar om PR och etablering av sporten fotboll i Kina så ska vi försöka se bortom detta.

Manchester United ligger närmre segern här tycker jag, Premier League-säsongen drar igång två veckor tidigare än Bundesliga och Mourinho är mer desperat efter att få ihop ett bra sammansvetsat lag. Manchester United har även värvat Dortmunds före detta storstjärna Mkhitaryan, stort plus för Manchester samtidigt som det är ett stort minus för Dortmund.

United känns klart vassare på förhand och ettan till 2,35 x känns intressant, krysset till 3,40 x även så men jag väljer att tro på Mourinho och Manchester United i den här kampen. Mourinho behöver och vill vinna den här matchen mycket mer än vad Tuchel och Dortmund.

Jag kommer dock att försäkra mig genom att spela draw no bet, 1,70 x smeten på United hos Betway (1000kr gratisspelkänns riktigt bra. Spelet innebär att insatsen betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 1,70
Bolag: Betway (hämta ditt gratisspel: 1000kr)
Spelstopp: 14:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming