Speltips 22/7: AGF Århus – Viborg

Jag har lyckats hitta en intressant aspekt i den här matchen – självförtroendet.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Det har endast spelats en omgång i den norska ligan och därför rekommenderar jag att inte gå in allt för hårt på det här spelet, mycket är oklart kring lagen och det är oftast svårt att kunna avgöra vilket lag som är starkast efter en omgång, speciellt i den här situationen, när lagen är ganska jämlika.

Men jag tror ändå jag lyckats hitta ett riktigt fint spel och under fredagskvällen tror jag självförtroendet hos ett av dessa lagen blir avgörande.

AGF Århus vann sin öppningsmatch med 2-1 på bortaplan, samtidigt förlorade Viborg sin match med 4-0 – på hemmaplan. Dessutom har AGF Århus gjort en ganska bra försäsong och dessa bitar tror jag kan spela mycket stor roll i den här matchen, speciellt med tanke på att det endast är andra omgången. Det är inte varje dag Århus leder tabellen, men vinner man den här matchen har man stor chans på att göra det.

Dessa två lagen är som sagt ganska jämlika, Viborg plockade tre poäng fler än Århus förra säsongen därför lär det bli en jämn match. Men jag tror som sagt Århus drar det längsta strået och till slut vinner den här matchen. Viborg är en perfekt motståndare för Århus så här i andra omgången efter en vinst i den första, lite lättare motstånd helt enkelt som man ska kunna besegra.

Den raka ettan finns hos ComeOn (Sverige bästa bonus – 3000kr) till 2,00 x smeten.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,00
Bolag: ComeOn (Sveriges bästa bonus – 3000kr)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming