Speltips 22/11: Dortmund – Legia Warszawa

Ett slitet Dortmund tar sig an ett pånyttfött Legia Warszawa på Westfalenstadion.

Twitter Facebook

Tror mig ha hittat en riktigt intressant rek här, Dortmund spelade mot Bayern Munchen i helgen och vann även den matchen med 1-0, det var en oehört krävande match för samtliga spelare i Dortmund, man kunde tydligt se att spelarna var oerhört slitna efter 80 spelade minuter.

Matchen mot Legia Warszawa kommer man att vinna men jag tror inte det rinner iväg. Dortmund kommer att rotera inför den här matchen, det måste man. Landslagsuppehållet har slitit på spelarna och även matchen mot Bayern Munchen. Dessutom spelar man en oerhört tuff match mot Eintracht Frankfurt i hegen, på bortaplan. Känslan säger att Tuchel redan nu har tankarna på den matchen.

Legia Warszawa har samtidigt hittat tillbaka till storformen, man har plockat fyra raka segrar i den polska ligan och spelade dessutom 3-3 mot Real Madrid. Det finns trots allt lite kvalité i den truppen och den bör därför klara av att hålla siffrorna nere mot ett Dortmund som redan nu har tankarna på annat håll.

Jag kommer därför att testa handikappspelet +3 på Legia Warszawa till godkända 1,71 x insatsen hos SuperLennysom ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus, den finns att hämta här.

Sugen på ett nytt spelbolag och en unik välkomstbonus? Gå med Redbet!

Redbet har länge varit en aktör på den svenska marknaden och uppskattas främst för sin enkla design och sitt breda utbud. Är detta något du söker? Gå i så fall med Redbet och glöm absolut inte att hämta din bonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (+3 handikapp)
Odds: 1,71
Bolag: SuperLenny (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming