Speltips 21/11: West Bromwich – Burnley

West Bromwich och Burnley drabbar samman under måndagskvällen och spelet till fina 3,40 x insatsen lockar.

Twitter Facebook

West Bromwich och Burnley låter kanske inte som en allt för rolig historia men 1×2-marknaden bjuder oss på ett riktigt fint odds. Känslan säger att detta inte blir en allt för välspelad match, utan mycket tyder på en oerhört jämn och tight match. 

West Bromwich vann i den senaste ligaomgången mot Leicester på bortaplan, men innan dess hade man fem raka matcher utan en enda seger – oerhört skönt för dem att kunna plocka en trepoängare och få lite lugn och ro. Burnley har kommit igång lite de senaste veckorna, man har plockat två raka trepoängare på hemmaplan men har stora problem på bortaplan – endast plockat ett poäng så här långt.

Men även om Burnley haft stora problem på bortaplan tror jag man kan få med sig lite av självförtroendet från sina tre senaste matcher, man har trots allt en fin form, man spelade bland annat 0-0 mot Manchester United på Old Trafford, och har slagit både Everton och Crystal Palace i sina två senaste hemmamatcher. 

Burnley nöjer sig dock med ett oavgjort resultat här, det är jag säker på, och ser man lika stabila ut som i de tre tidigare matcherna tror jag inte West Bromwich lyckas vinna den här matchen, de har sett alldeles för fantasilösa ut framåt. Mycket pekar som sagt på att det blir ett kryss i den här matchen, känslan säger det åtminstone och den har haft mycket rätt under den senaste tiden.

Jag plockar därför ut det raka krysset från 1×2-marknaden till fina 3,40 x insatsen hos Coolbet, spelbolaget bjuder nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,40
Bolag: Coolbet (1500kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming