Speltips 21/8: Örebro – AIK

Två Europa-jagande lag gör upp om tre poäng på Behrn Arena.

LeoVegas har startat sin helt egna Sportsbook. Skapa ett konto idag och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Jag tycker inte AIK imponerat de senaste veckorna och senast besegrade man Kalmar lite turligt efter ett sent avgörande av Sundgren. Örebro vann samtidigt borta mot Häcken med 1-0 – en vinst som väger riktigt tungt, vi alla känner till Häcken när de spelar på hemmaplan, lagen har alltid oerhört svårt att vinna där.

Detta är en riktigt sexpoängsmatch och vid vinst kan Örebro kliva upp på en delad tredjeplats tillsammans med AIK, vinner AIK är Örebro illa ute när det gäller Europa-platserna. Då det är en oerhört viktig match tror jag att vi inledningsvis får se två försiktiga lag.

Krysset i halvtid känns därför som ett bra spel här – bör ligga på runt 2,00 x insatsen hos samtliga spelbolag, jag väljer dock ett annat spel, Örebro draw no bet känns bra här till fina 2,11 x degen, slutar matchen oavgjort betalas insatsen tillbaka.

Örebro har ett skönt flow nu – tung seger senast, självförtroendet är högt hos spelarna och den detaljen tror jag är livsviktig i en sån här match. Spelet placerar jag hos Coolbet (välkomstbonus: 1500kr).

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos NordicBet – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos NordicBet som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 2,11
Bolag: Coolbet (Välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming