Speltips 20/8: Roma – Udinese

Seria A är äntligen tillbaka och nu känns det verkligen som att hösten är här igen – vi plockar ut ett spel från handikapp-marknaden här.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Jag tycker Roma ser riktigt intressanta ut den här säsongen och man har värvat riktigt bra – även om flera bra spelare också lämnat. Edin Dzeko har verkligen hittat målformen i träningsmatcherna och självförtroendet verkar vara på topp hos honom – oerhört viktigt för Roma. Dessutom spelade man riktigt bra mot Porto senast, den matchen slutade 1-1 men det är ett riktigt bra resultat att få med sig hem från Portugal, vi alla känner till hur vassa Porto är där.

Juventus är storfavoriter till att vinna ligaguldet även den här säsongen men Roma är precis bakom, Napoli utan Higuain kommer nog inte kunna hota – inte hela vägen i alla fall. Även om jag starkt tror på en jämn säsong och ett sent firande av Juventus, tror jag mycket på Roma den här säsongen.

Udinese känns svagare än på länge – ledargestalterna Di Natale och Domizzi har lämnat laget och den förstnämnda har i princip burit Udinese på sina axlar de senaste åren. Jag tror vi kommer få se ett rejält försvagat Udinese den här säsongen, man har dessutom alltid haft stora problem med sitt spel på bortaplan och med tanke på Romas klockrena värvningar och bra försäsong tror jag inte Udinese har en chans här.

Jag dubblar degen på handikapp-marknaden, Roma -1 finns till fina 2,08 x insatsen hos Unibet (insättningsbonus: 1000kr) – påbörja säsongen tillsammans med oss hos Unibet!

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,08
bolag: Unibet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming