Speltips 20/7: Norrköping – Rosenborg

Norrköping kliver in i det här mötet med ett ganska taskigt utgångsläge men än finns det chans för vidare spel i Europa.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Norrköping har inget att förlora i den här matchen, efter 3-1-förlusten senast krävs det minst två mål av hemmalaget i den här matchen och frågan om man lyckas hitta balansen mellan anfalls och -försvarsfotboll. Kommer man att gå all in från första matchminuten eller avvaktar man?

Rosenborg kommer att ställa upp defensivt, man har råd att släppa in ett mål och kommer med största sannolikhet att satsa på det scenariot, men också med en viss fokus på kontringsspel. Smäller man dit en boll krävs det alltså minst tre bollar för Norrköping för att man ska ha en chans.

Detta är förutsättningarna, mitt speltips? Jag tror dessvärre inte Norrköping lyckas med en bragdmatch under onsdagskvällen – tråkigt nog. Rosenborg är ett riktigt bra lag med mycket rutin, det bevittnade vi i den första matchen, samtidigt saknade Norrköping mycket för att ha i Champions League att göra.

Jag tror att Rosenborg genomför en bra match ur ett defensivt perspektiv och som mest släpper in ett mål bakåt, mitt spel blir därför att Norrköping gör under 1,5 mål i matchen till fina 1,64x hos ComeOn (insättningsbonus 3000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Norrköping – under 1,5 mål i matchen
Odds: 1,64
Bolag: ComeOn (Sveriges bästa bonus – 3000kr)
Spelstopp: 19:15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming