Speltips 20/7: Celtic – Lincoln Red Imps

Proppen ur för Celtic under onsdagskvällen?

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Efter 1-0-förlusten senast mot gibraltiska Lincoln Red Imps är det kniven mot strupen som gäller för Rodgers Celtic.

Inte den perfekta starten för Rodgers är nog de flesta överens om och att Celtic kunde förlora mot detta blåbärsgäng var det nog ingen som visste men efter 90 spelade minuter var skrällen ett faktum och Celtic ett förolämpat lag – dags att vända på steken nu!

Sedan Rangers blev tvångsnedflyttade från den skotska högstaligan har konkurrensen inte riktigt funnit där, därför är det naturligt att Celtic tappat mer och mer i kvalité genom åren, MEN! Skottland är fortfarande en liga med bra rykte i Europa – och Celtic toppar alltid den. Och Lincoln Red Limps är inget lag som kan mäta sig med detta.

Celtic underskattade Lincoln förra veckan och lär inte göra detsamma den här gången, Rodgers har med största sannolikhet vart tydligt med att förmedla detta budskap och om ett koncentrerat Celtic kliver ut på planen imorgon kan detta bara sluta på ett sätt – storvinst för hemmalaget.

Jag testar Celtic med -3 i asian handicap, finns till godkända 1,775 x smeten hos Bet365 (insättningsbonus 1000kr). Detta spel innebär att insatsen betalas tillbaka vid en 3-0-seger, vinst vid 4-0-seger eller större.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-3 asian handicap)
Odds: 1,775
Bolag: Bet365 (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming