Speltips 20/10: Manchester United – Fenerbahce

Endast vinst räknas för Manchester United här – lyckas de plocka en trepoängare?

Twitter Facebook

Manchester United har vunnit en och förlorat en match i Europa Leauge-gruppspelet och inför den här matchen är målsättningen tydlig, det ska bli en vinst. Löser man det? Det tror jag, Fenerbahce har inlett säsongen någorlunda svajigt, man har hamnat efter i toppstriden i ligaspelet, dock har man plockat fyra poäng på två matcher i Europa League, dock är det något man förväntar sig av Fenerbahce.

I den här matchen tror jag vi får bevittna två något avvaktande lag, United kommer att föra spelet men jag tror samtidigt Fenerbahce klarar av första pressen, sen tror jag att United lyckas stänka dit en boll eller två. Jag tror också United lyckas hålla tätt bakåt, man visade upp en imponerande defensiv mot ett formstarkt Liverpool senast och Mourinho kanske äntligen fått ordning på den defensiva biten.

Den raka ettan är alldeles för låg här tycker jag, handikapp-marknaden låter jag också bli och riktar istället mig in på underspelet, under 2,5 mål i matchen känns som ett stabilt spel, 1/2-0?

BetHard har ställt ut oddset 1,90x, och det är värt en slant, har du inte ett konto hos det storväxande spelbolaget? Skapa då ett och hämta din välkomstbonus, släng in en slant och dubbla den, upp till 1000kr.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,90
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming