Speltips 20/10: Genk – Atletic Bilbao

Intressant möte under torsdagskvällen när baskerna gästar Belgien.

Twitter Facebook

Belgiska Genk har inte startat ligan starkt, man ligger på en nionde plats och har 14 poäng efter 10 spelade matcher men man har många matcher på sig att klättra mot toppen.

Bilbao har sett starka ut i år och hänger på bra med toppklubbarna, och självklart ska en klubb som Bilbao hänga där uppe bland de bästa. Man innehar just nu en sjätte plats i tabellen men ligger bara tre pinnar efter ligaledarna Atletico Madrid.

I Europa League så spelar man i en jämn grupp då alla i gruppen har tre pinnar var. Gent är etta dock med bättre målskillnad och Bilbao sist i gruppen sett till målskillnaden. Jag tror att Genk har bra läge att plocka poäng här då man spelar på hemmaplan och att Bilbao kommer att vila ett par viktiga spelare, anledningen till det är att man har en viktig och prestigefylld match borta mot Real Madrid och där man självklart vill gå all in och stå upp mot giganterna.

Även om Bilbao-spelarna är professionella så tror jag att de har Real-matchen i huvudet redan nu. Genk kan utnyttja läget och plocka viktiga poäng, jag tror på Genk men väljer att ”säkra” spelet genom att spela 1X som ger 1.85 gånger insatsen hos BetHard, har ni inte öppnat ett konto där ännu? Gå med då och hämta er välkomstbonus, på upp till 1000kr.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1x
Odds: 1,85
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming