Speltips 19/8: Manchester United – Southampton

Vi har en magisk helg att vänta med premiär i både Spanien och Italien – först värmer vi dock upp med Zlatan och Manchester United under fredagskvällen.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Jag tror mig ha hittat ett all in-spel under fredagskvällen och väljer att lita fullt ut på den här upplagan av Manchester United. United imponerade i premiären och tog en tung bortaseger mot Bournemouth i en match bland annat Zlatan och Rooney fick näta, oerhört viktigt för båda anfallarna att få göra mål vilket gör så att man kliver in i det här mötet med självförtroende.

United har dessutom Pogba tillgänglig till den här matchen och jag kan faktiskt inte se de tappa poäng här på Old Trafford mot ett mycket sämre Southampton. Mourinho och Zlatan är verkligen vinnarskallar båda två och det märktes direkt i premiären att man menar allvar när man säger att man går för ligaguldet.

Southampton spelade 1-1 mot Watford på hemmaplan i premiären vilket inte alls är godkänt, dessutom såg det inte alls bra ut i spelet och Southampton lär få det tufft den här säsongen, de ska inte ha en chans här på Old Trafford.

Mitt all in-spel blir -1 asian handicap här. Motivation? United kommer åtminstone vinna den här matchen med ett mål och det innebär att insatsen betalas tillbaka, vinner de med fler så sitter spelet – nästintill garanterat att inga pengar ryker. Spelet placerar jag hos höjdarna BetHard (välkomstbonus: 1000kr) – hämta hem din bonus och lira med oss!

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1,76
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming