Speltips 19/8: Lyon – Caen

Kan en bra start vara avgörande för hur Lyons säsong utvecklar sig?

LeoVegas har startat sin helt egna Sportsbook. Skapa ett konto idag och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Vi alla vet att en bra start ofta kan visa sig vara avgörande för hur ett lags säsong utvecklar sig – jag tror Lyon är ett sådant lag, de behöver en bra start för att komma igång och bli det gamla Lyon. Man har fått behålla sin guldklimp Lacazette vilket är ett oerhört stort plus, i premiären gjorde han ett hattrick när Lyon tvålade dit Nancy med 3-0.

Det verkar även bli så att Lacazette stannar, han har ryktats mycket till Arsenal men det verkar inte bli någon affär där – mycket viktigt för Lyon som sagt att få behålla en av Europas bästa anfallare.

Caen vann även sin premiär – mot Lorient på hemmaplan med 3-2. De blev dock räddade av det röda kortet Lorient drog på sig i första halvlek – ställningen innan det röda kortet var 0-2 och Caen var verkligen illa ute i det skedet men kunde som sagt vända och vinna matchen med en man mer.

Jag tror Lyon vinner den här matchen ganska komfortabelt – man trivs riktigt bra på hemmaplan och efter en drömstart på säsongen är jag säker på vi kan räkna med Lyon – Lacazette vill även han fortsätta göra mål och visa Europa vilken bra anfallare han är.

Den raka ettan är alldeles för låg här – kan dock kombineras med ett annat spel men jag väljer att gå all in på endast Lyon och spelar -1 handikapp, spelet placerar jag hos Coolbet (välkomstbonus: 1500kr).

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos NordicBet – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos NordicBet som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,20
Bolag: Coolbet (Välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming