Speltips 19/10: Dynamo Kiev – Benfica

Benfica har inlett Champions League-äventyret trögt och endast plockat ett poäng – vänder det nu?

Twitter Facebook

Både Dynamo Kiev och Benfica har inlett det här gruppspelet någorlunda trögt, mest chockerande är ändå att Benfica endast tagit ett poäng. I ligaspelet går man från klarhet till klarhet och toppar tabellen, det är alltså ingen direkt formsvacka man befinner sig i, utan min fulla åsikt är faktiskt att man haft lite otur i gruppspelet så här långt. Man är självklart i grund och botten ett mycket starkare lag än Dynamo Kiev här, allt handlar om huruvida man kommer upp i nivå eller inte, vilket jag tror man gör i den här matchen, och då lär man besegra Dynamo Kiev.

Dynamo Kiev plockade senast med sig ett poäng från Turkiet mot Besiktas vilket är ett hyfsat resultat. Dock tror jag man hamnar sist i den här gruppen, för även om gruppen inte är den allra tuffaste så är den riktigt jämn, och då rankar jag lag som Benfica och Napoli högre, fyra poäng bör Benfica plocka mot Kiev på två möten.

Den raka tvåan är hyperintressant här, men Kiev kan lika med få med sig krysset här och då väljer jag att försäkra mig genom att spela Benfica dnb, insatsen betalas alltså tillbaka vid ett oavgjort resultat. Spelet plockar jag hem hos BetHard till fina 2,00 x insatsen. Har ni ännu inte ett konto där? Skapa då ett och hämta er välkomstbonus, dubbla er insättning upp till 2000kr.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 2,00
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming