Speltips 19/10: Bayern Munchen – PSV Eindhoven

Bayern Munchen är uppe i tre raka poängtapp – kan det bli ett fjärde?

Twitter Facebook

Bayern Muchen förlorade sin senaste match i Champions League mot Atletico Madrid, i ligaspelet har man två raka poängtapp, mot Köln och senast mot Eintracht Frankfurt. Det har verkligen vart tydligt, speciellt i ligaspelet, att man tappat fokus och att en viss underskattning ligger bakom poängtappen. Därför tror jag Bayern till den här matchen skärper sig, man spelar på hemmaplan och publiken räknar med 90 minuters-fokus.

PSV är ett bra fotbollslag, men på Allianz Arena ska man inte ha mycket att säga till om. Är Bayern 100% fokuserade i den här matchen vinner de och håller nollan. Och detta tror jag att de gör, jag väljer därför att spela på Bayern som vinnare + att båda lagen inte lyckas göra mål. NordicBet bjuder oss på fina 2,10 x insatsen för detta spelet och har du inte ett konto hos de ännu, öppna då ett och hämta din välkomstbonus, dubbla din insättning upp till 2000kr.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i väkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Bayern Munchen vinner + båda lagen gör inte mål
Odds: 2,10
Bolag: NordicBet (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming