Speltips 18/8: Fenerbahce – Grasshoppers

Kvalitetsskillnad i Turkiet under torsdagskvällen?

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Fenerbahce är ett av Turkiets bästa lag och är jämt och slåss om ligaguldet – år efter år. Turkiets liga är även den bättre än Schweiz och vi alla känner till att Basel vinner den ligan varje år och har gjort det ett bra tag. Därför drar jag slutsatsen att Fenerbahce bör vara åtminstone två klasser bättre här. 

Grasshopper har dessutom inlett säsongen katastrofalt dåligt, man har förlorat tre av sina fyra inledande matcher och placerar sig i bottenskiktet. Fenerbahce har samtidigt inte kommit igång med ligaspelet ännu men jag ser det inte som ett allt för stort problem – man har matchats hårt under försäsongen och gjort det riktigt bra. Dessutom spelade man Champions League-kval mot Monaco någon vecka sedan – dessvärre åkte man ut men man lyckades trots allt slå Monaco på hemmaplan med 2-1, därför lär det inte vara några som helst problem att lira tävlingsmatch.

Jag tycker den raka ettan är en aning låg – låter bli den och plockar istället ut ett spel från handikapp-marknaden, -1 finns till godkända 2,04 x insatsen hos Mybet (välkomstbonus: 1000kr).

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,04
Bolag: Mybet (Välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming