Speltips 18/8: Astra Giurgiu – West Ham

West Ham reser till Rumänien i hopp om att få med sig ett bra resultat tillbaka till England.

Hämta hem ett gratisspel (värde: 1000kr) hos Betway. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

I tisdags gick jag emot Rumänien och tog Englands sida när Steaua Bukarest spelade mot Manchester City, under torsdagskvällen gör jag samma sak. Jag nämnde i det inlägget att den rumänska fotbollen har det riktigt tungt just nu – landslaget lyckades inte alls i EM och ligafotbollen i Rumänien är inte riktigt lika stark som den tidigare varit. Fortsätter det så här förlorar kommer Österrike med största sannolikhet att gå om Rumänien i rankingen och det leder till att man blir av med en av sina två platser till Champions League.

Astra gjorde en bra säsong förra året och det ledde till att man nu kvalar till Europa League – detta året har man haft stora problem i truppen, endast en vinst på de inledande fyra matcherna och det är nästan lite krisstämning i klubben har jag kunnat läsa mig till. Hela den rumänska fotbollen lider av problem, tre klubbar står på minuspoäng och mot just ett av de lagen, det laget som står på -14 poäng och förlorat alla sina inledande matcher har Astra lyckats vinna mot – inget facit som direkt imponerar.

West Ham är å andra sidan riktigt sugna på Europa – en fin sjätteplats förra året leder till den här matchen och den här säsongen tror jag West Ham fortsätter imponera. Man har ett riktigt intressant lag med lirare som Payet, Ayew och Carroll bland annat, det är klasspelare som flera klubbar i Europa hade viljat ha.

Ayew missar dagens match på grund av en sträckning men annars väntas alla vara friska som spelade mot Chelsea i helgen – därför tror jag starkt på att West Ham löser biffen till godkända 1,68 x insatsen, spelet placerar jag hos Coolbet (välkomstbonus: 1500kr) – släng in en slant och kör med oss!

Hämta Sveriges bästa insättningsbonus: 3000kr (låga omsättningskrav)

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos ComeOn som dessutom ger nya kunder Sveriges bästa insättningsbonus: upp till 3000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,68
Bolag: Coolbet (Välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming