Speltips 17/3: Edmonton Oilers – St. Louis Blues

St. Louis Blues jagar Dallas i jakten på förstaplatsen i Central Division.

Twitter Facebook 

Det gick inte allt för bra i min comeback då St.Louis åkte på en storförlust mot Calgary Flames med 7-4 men vi ger inte upp för det utan inatt är en ny inatt och vi hoppas på bättre resultat.

Jag beskrev St.Louis säsong och resultat ganska utförligt i mitt senaste inlägg och jag håller mig fast vid det fortfarande, en förlust förändrar inte alls mycket utan Blues är riktigt bra den här säsongen. Man är faktiskt lika bra som Dallas rent poängmässigt och det är riktigt bra, det känns som Dallas vunnit alla sina matcher den här säsongen, på så vis förstår man hur bra det gått för Blues.

Även om Edmonton spelar på hemmais inatt så tror jag inte det spelar allt för stor roll, man är precis på samma plats som man brukar vara varje år, dvs sist i tabellen. De har vunnit enstaka matcher men mer än så händer det inte i Edmonton. St.Louis däremot, är fortfarande på jakt efter något, man jagar som sagt förstaplatsen i sin division. Och den här gången är de oerhört revanschsugna i och med förlusten senast.

St.Louis kommer vara 110% redo för den här matchen inatt och jag tror vi även får se ett mycket mer noggrant Blues, underskattning är inget alternativ här inatt. Jag tror Blues faktiskt kör över Edmonton i den här matchen, man har visat att man inte har några som helst problem med att göra mål. Jag testar handikappspelet -1 på Blues hos Redbet.

Hämta hem din välkomstbonus hos 10Bet: 1000kr

10Bet bjuder på ett riktigt imponerande utbud, här hittar du odds på det mesta inom sportvärlden. Sidan är även helt på svenska för de som tycker det engelska språket är lite avskräckande. Dessutom bjuder de nya kunder på en bonus upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 handikapp)
Odds: 2.90
Bolag:
Spelstopp: 02:35
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming