Speltips 16/3: Legia Warszawa – Zawisza Bydgoszcz

Legia Warszawa på väg att göra en perfekt säsong.

Twitter Facebook 


Legia Warszawa har gjort en riktigt bra säsong om man bortser från de inledande fem matcherna i ligan. Sedan någonstans efter femte omgången har man verkligen ryckt upp sig och krossat allt motstånd. Nu placerar man sig på en förstaplats i ligan och nått fram till en semifinal-plats i den polska cupen.

I cupen har man visat upp riktigt bra resultat, topplagen har en tendens att prioritera ligan och på så sätt visa upp dåliga resultat i cupspelet men Legia Warszawa har verkligen inte följt strömmen. Man slog ut stjärnspäckade Lechia Gdansk med 4-1 i åttondelsfinalen för att sedan slå ut Chojniczanka i kvartsfinalen med sammanlagt 6-2.

Nu tar man sig an Zawisza Bydgoszcz, ett Zawisza som har ett par livsviktiga matcher framför sig och som bör prioriteras. Läget ser ut som så att Zawisza har chans på spel i den högsta ligan nästa år, och detta kommer att prioriteras. Därför tror jag matchen mot Legia är mindre viktig, att spela i högsta ligan är nog något som lockar mer för den här lite mindre klubben.

Samtidigt tror jag starkt på att Legia vill avgöra det här mötet redan ikväll, dubbelmötet kommer att spelas om tre veckor ungefär och då har Legia inte tid med cupspelet, då har man livsviktiga matcher i ligan istället.

Handikapp-spelet -1 på Legia Warszawa lockar starkt, den är värd en liten mindre slant! Betway ger oss höga 2.20x på det här spelet, öppna ett konto hos de och hämta hem din bonus på 1000kr.

De har Svergies bästa bonus: 3000kr

Hämta hem Sveriges bästa insättningsbonus, ComeOn ger nya spelare hela 3000kr i bonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2.20
Bolag:
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming