Speltips 15/3: Brighton & Hove Albion – Reading

Förvånansvärt högt odds på hemmalaget Brighton & Hove Albion.

Twitter Facebook 

Brighton placerar sig på en 4:e plats i ligan samtidigt som Reading krigar på i ingenmansland, mer specifikt på en 15:e plats. Nu är det lite så att Reading med största sannolikhet spelar kvar i Championship nästa säsong, man riskerar varken att åka ur eller gå upp i år.

I Brighton-lägret ser det lite annorlunda ut, här handlar det om att få behålla sin kvalplats till Premier League eller att knipa direktplatsen. Just nu är man två poäng ifrån direktplatsen och sju poäng ifrån att hamna utanför kvalplatserna. Med andra ord är Brightons alla avslutande matcher i princip som finaler, full fokus är det som gäller och jag tror man ordnar en vinst här ikväll.

Brighton har gjort det riktigt bra på hemmaplan den här säsongen, man har lyckats vinna 12 av 18 hemmamatcher och med så här mycket kvar att spela för tror jag Brighton är det mer motiverade laget. Man har klassen och motivationen, det bör räcka mot Reading.

Betway ger oss dubbla degen på den raka ettan, den är värd en slant. Öppna ett konto hos de och hämta din bonus på upp till 1000kr.

Hämta hem din välkomstbonus hos Titanbet: 1000kr

Titanbet betar sig sakta men säkert in på den svenska marknaden. Dessutom bjuder de nya kunder på en bonus upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.00
Bolag:
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming