Speltips 15/3: Champions League

Tisdag och dags igen för CL och returmatcherna mellan Atletico Madrid – PSV och Man C – Dyn Kiev. Givet? Redan klart? Skrällchans?

Twitter Facebook

De första returmötena avgörs ikväll och det handlar om, i båda matcherna, favoriter som ska ta tag i taktpinnen på repektive hemmaplan.

Atletico Madrid – PSV Eindhoven
Första mötet slutade 0-0 och det får ändå ses som ett ok resultat för båda lagen. PSV är kontringsstarka i grunden och vi lär nog få se en del uppstickare ikväll på just kontringar från Holländarna. Madrid håller och kommer troligen att behålla andraplatsen hemma i ligan efter makalösa Barcelona och man kan fortsätta köra på med sitt framfångsrika spel även ikväll.
Jag blir inte förvånad om Madrid har 1-0 i paus redan och sedan avgör matchen med ett andra mål i andra halvlek.
Kan PSV hota?
I och med att man är så pass skickliga i sina omställningar som man är så är det i just kontringar och omställningar som PSV har sin stora chans ikväll. Här gäller det helt enkelt bara för Madrid att behålla kontrollen över samspelet mellan backlinjen och mittfältet. Jag lirar resultat 2-0 till oddset 5,60 ggr pengarna.

Man C – Dynamo Kiev
Första mötet slutade med 3-1 för Manchester City och man ska nu ikväll bara promenera hem avancemanget. Hemma i ligan så känns det som att man har gett upp det litegrann nu, framförallt efter helgens mycket märkliga insats mot Norwich (0-0). Konstaterar att City inte verkar vilja något alls med ligaspelet och hur laddade är man egentligen ikväll?
Med tanke på att ligan troligtvis är ”körd” så bör man i min värld vilja satsa på detta och bör kontrollera matchen från början till slut utan några större problem.
Dynamo Kiev gjorde ingen vidare insats hemma, kände inte igen laget alls mot tidigare säsonger. I kvällens möte leker jag med tanken att City gör ett mål relativt fort i första halvlek och trycker därmed ner Kiev till gräsrötterna och därför spelar jag hemmalaget gör minst 2,5 mål hos ComeOn till oddset 2,70 ggr pengarna.

Topptipset då?
Min analys för Topptipset är tillbaka på torsdag då det är Europa League på menyn – missa inte den.

Lev väl – vi hörs!

Gå med Betsson och hämta hem din bonus: upp till 1000kr

Bli medlem hos ett av världens största spelbolag och hämta hem din välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips Resultat & City över 2.5 mål
Odds: 5.60 & 2.70
Bolag:
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming