Speltips 14/9: Real Madrid – Sporting

Ronaldo spelar mot sin tidigare klubb, lyckas de få stopp på honom? Eller gör han mål som vanligt?

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Ronaldo behövde endast sex minuter i matchen mot Osasuna i helgen för att göra mål i sin comeback efter den tråkiga knäskadan han drog på sig under EM-finalen. Detta bevisar bara en sak, han är en riktig killer i straffområdet och finns alltid där som ett alternativ för resterande spelare.

Under onsdagskvällen spelar Real Madrid mot Ronaldos tidigare klubb, Sporting och även om Ronaldo inte kommer fira ett eventuellt mål så lär han vara sugen på att sätta dit några baljor – det är som sagt Champions Leauge och här vill ju Ronaldo göra så mycket mål som möjligt – så att Messi inte hinner med att komma ikapp.

Ronaldo kommer med största sannolikhet att göra mål i den här matchen, han har nätat i samtliga premiärer i Champions League – förutom en, ett helt sjukt facit. Ronaldo är en målmaskin och kommer att gå för mål i alla lägen, och då tycker jag Betways gratisspel: 1000kr ska utnyttjas, jag har lyckats hitta ett oerhört intressant spel här, att Ronaldo gör första målet i matchen ger 2,05x, gör han inte första målet och gör mål i ett senare skede av matchen betalas insatsen tillbaka, spelet förloras enbart bara om Ronaldo går mållös från matchen – och det lär inte hända.

Utnyttja därför Betways gratisspel: 1000kr och släng in en slant, ett oerhört generöst erbjudande om ni frågar mig.

PokerStars storsatsar på Sportsbook och odds

Ett av världens största spelbolag storsatsar nu på Sportsbook. De bjuder på marknadens högsta odds och en fin välkomstbonus – spela för 50kr och få ett gratisspel värt 200kr!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Ronaldo första målskytt (insatsen tillbaka om spelaren gör mål senare i matchen)
Odds: 2,05
Bolag: Betway (upp till 1000kr i gratisspel)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming