Speltips 14/9: Juventus – Sevilla

Två formstarka lag drabbar samman på Juventus Stadium.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Även om Juventus sålde Pogba till Manchester United i somras tycker jag de har ett ännu mer intressant lag den här säsongen. Pjanic och Higuain är två spelare som anslutit till Juventus och gjort det riktigt bra, dessa spelare förstärker offensiven oerhört mycket och personligen tycker jag att en spelare som Higuain behövts oerhört mycket i Juventus, en riktig målmaskin som nästan alltid garanterar mål.

Samtidigt har man lyckats behålla nästan samtliga spelare och det är speciellt viktigt att backlinjen ser likadan ut som förra säsongen, det är en riktigt bra backlinje som väldigt sällan gör bort sig.

Sevilla har även de inlett riktigt bra i år, man har vunnit två matcher och spelat oavgjort i en, men samtidigt tror jag man får det svårt ute i Europa detta året – även om det gått riktigt bra de senaste åren. Man har förlorat en del spets, Gameiro och Krychowiak är två spelare som verkligen gjorde skillnad i det laget förra säsongen – båda har nu lämnat laget.

Och med tanke på Juventus starka försvar tror jag inte Sevilla lyckas i den här matchen, förvisso har man mäktat med åtta mål hittills i La Liga på tre matcher men Juventus är ett helt annat lag att möta. Jag tror vi får se en inledningsvis jämn match som Juventus kommer föra, och sedan stänker Higuain en balja och Juventus vinner, med uddamålet eller med två bollar.

Sevilla har sällan gått bra i Champions League, det är alltid tredje platsen man hamnar på och äventyrar vidare i Europa League, jag tror att vi får uppleva samma scenario detta året.

Juventus vinner den här matchen med 1-0 eller 2-0, därför spelar jag på en hemmaseger + att båda lagen inte lyckas göra mål, detta ger höga 2,38 x insatsen hos BetStars (spela för 50kr – få 200kr gratis), hämta hem deras sköna erbjudande.

Gå med världens största spelbolag – 1000kr i välkomstbonus

Spela hos världens största spelbolag, Bet365 ger dig som ny kund en välkomstbonus på upp till 1000kr. Dessutom kan du streama nästan alla fotbollsmatcher direkt hos de – helt gratis.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & båda lagen gör inte mål
Odds: 2,38
Bolag: BetStars (PokerStars) (spela för 50kr – få 200kr gratis)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming