Speltips 13/9: PSV Eindhoven – Atletico Madrid

Kvalitétsskillnad på Philips Stadion under tisdagskvällen?

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Atletico Madrid fick en något trög start på säsongen, man spelade oavgjort i de två första matcherna men vann till slut i helgen med hela 4-0. Tror den segern kan visa sig vara oerhört viktig inför en sån här batalj mot PSV, självförtroendet är tillbaka hos spelarna och Griezmann gjorde bland annat mål – något som är viktig faktor i detta Atletico.

PSV Eindhoven har inlett säsongen precis som väntat, oerhört starkt, man har vunnit fyra av sina fem matcher. Dock tycker jag det skiljer en del i klass mellan Atletico Madrid och PSV Eindhoven, givetvis är det ingen lätt match att spela på bortaplan men Atletico Madrid är ett vilt kämpande lag, och det tar så mycket på krafterna att möta ett sådant lag. Dessutom finns mer kvalité och kombinerar man dessa två, bör man slå PSV. Sen har man spets i truppen i form av Griezmann som ofta kan göra det lilla extra.

PSV Kommer att satsa på ett oavgjort resultat här och därför tror jag på en jämn match, men tror Madrid-klubben till slut vinner den här bataljen. Därför slänger jag in en slant hos BetStars (PokerStars) (spela för 50kr – få 200kr gratis) till fina 1,90 x insatsen.

Gå med världens största spelbolag – 1000kr i välkomstbonus

Spela hos världens största spelbolag, Bet365 ger dig som ny kund en välkomstbonus på upp till 1000kr. Dessutom kan du streama nästan alla fotbollsmatcher direkt hos de – helt gratis.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,90
Bolag: BetStars (PokerStars) (spela för 50kr – få 200kr gratis)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming