Speltips 13/9: Manchester City – Borussia Mönchengladbach

Manchester City fortsätter vinna, sist mot United i derbyt, nu är det dags för Champions League.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Pep har verkligen fått en bra start på säsongen med sitt Manchester City och det känns verkligen som att England fått ett lag som känns överlägsna. Förvisso kanske man inte var det i helgens derby, men fortfarande, City kan ofta få sitt motstånd att se flera klasser sämre ut, något som exempelvis Real Madrid och Barcelona gör vecka in och ut i Spanien.

England är en betydligt jämnare liga och har vart det de senate åren, men jag är inte säker på att den kommer vara lika jämn den här säsongen, jag tror stenhårt på att City fortsätter vinna och till slut också vinner ligan ganska komfortabelt.

Och vi är nog alla vid det här laget medvetna om hur starka City är på hemmaplan, det krävs mycket för att man ska förlora här på Etihad Stadium, och även om jag vart lite imponerad av Gladbach de senaste säsongerna tror jag inte de ska ha en chans här.

Jag imponeras av City, det gör jag verkligen, jag tror de vinner den här matchen med 2-0 eller 3-1 och därför känns handikapp-spelet här riktigt bra, vi plockar hem Betways gratisspel på 1000kr, och dubblar degen!

PokerStars storsatsar på Sportsbook och odds

Ett av världens största spelbolag storsatsar nu på Sportsbook. De bjuder på marknadens högsta odds och en fin välkomstbonus – spela för 50kr och få ett gratisspel värt 200kr!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,00
Bolag: Betway (upp till 1000kr i gratisspel)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming