Speltips 12/7: Vardar – Dinamo Zagrab

Ett oerhört rutinerat Dinamo Zagreb reser till Makedonien för att skaffa sig ett bra utgångsläge i Zagreb nästa vecka.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Vardar spelar till vardags i den makedonska ligan och är även det bästa laget i landet. Dock är ligan oerhört svag och i jämförelse med den kroatiska ligan (rankad 16) är den makedonska ligan (rankad 41) en typ av Kalle Anka-liga.

Dinamo Zagreb är en klubb som är vana vid kval till Champions League, klubben har genom åren gjort sina år i Champions League och oftast gått bra i kvalen och klubben kan hantera dessa typ av matcher på ett bra sätt, vi brukar oftast få se ett oerhört stabilt Dinamo Zagreb.

Vardar är svåra att placera, visst kommer man att spela med 100%-hjärta i den här matchen men jag tror dessvärre de inte räcker till, det skiljer flera nivåer klubbarna emellan och spelar Dinamo Zagreb på till och med 80% i den här matchen, ska de bara vinna.

Den raka tvåan i den här matchen är ett bra spel till 1,57x hos NordicBet (insättningsbonus 1000kr), vill ni höja oddsen, kombinera den raka tvåan här med den raka tvåan i matchen mellan Mostar och Legia Warszawa (speltips), oddset hamnar då på runt 2,20x.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,57
Bolag: NordicBet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming