Speltips 11/7: Portugal U19 – Österrike U19

EM för U19-landslagen drar igång under måndagen och jag rankar Portugal snäppet högre än Österrike i den här bataljen.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Portugal är ett landslag med en ljus framtid, man spelade final i EM mot Sverige med U21-landslaget och man spelade även final i EM med det ordinarie landslaget (i skrivande stund har inte finalen avgjorts).

U19-landslaget har sett oerhört bra ut också, i kvalet vann man fem av sina sex matcher och gjorde hela 18 mål, man snitta alltså tre mål per match och har ett par oerhört intressanta lirare som med största sannolikhet kommer få spela a-lagsfotboll till hösten.

Österrike knep fyra av sex segrar i kvalet vilket också är ett bra facit, dock tycker jag Portugals grupp var ett snäpp vassare, Österrike tappade poäng mot Wales och Georgien exempelvis, vilket inte direkt imponerar.

Jag rankar Portugal snäppet vassare i den här matchen, man har ett riktigt intressant lag med Inters Delgado i spetsen och bör vinna den här matchen. Spelet placerar jag hos BetHard (insättningsbonus 1000krtill godkända 1,71x.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,71
Bolag: BetHard (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming