Speltips 12/2: Carpi – Roma

Det bjuds på överodds när Roma gästar Carpi under fredagskvällen.

Twitter Facebook 

19:e placerade Carpi tar sig an 5:e placerade Roma i en kamp som endast handlar om tre poäng, för respektive lag. Carpi behöver vinna en match snart om man ska spela kvar i den högsta ligan, just nu har man fem poäng upp till säker mark och även om det inte är allt för mycket poäng att ta igen, tyder inte heller mycket på att man ska lyckas hålla sig kvar, fyra raka matcher utan vinst nu.

Roma å andra sidan är inne i en bra period just nu, tre raka vinster i ligan och förhoppningsvis en fjärde raka ikväll och en 3:e placering i tabellen när vi sammanfattar kvällen. Roma har ett bra lag och spelat riktigt bra den här säsongen men man har lite problem med bortaspelet, man har endast lyckats vinna 4 av 12 matcher på bortaplan och det anser jag vara den största anledningen till att man inte ligger tätt efter Napoli och Juventus. Nu har man dock både flow och bra stämning i truppen, spelarna har efter tre raka vinster ett högt självförtroende och detta tror jag kommer visa sig vara avgörande ikväll.

Roma jagar både Inter och Fiorentina i tabellen och just de två lagen möter varandra under söndagen. Roma vet om detta och vill vinna den här matchen till 100%, jag tror man förstår hur viktig den här matchen egentligen är, det handlar inte om en vanlig match i den 25:e omgången utan den här matchen ska vinnas till varje pris. Kryssar Fiorentina och Inter kan Roma under söndagen officiellt gå om de båda lagen.

Roma en nivå högre och i mycket bättre form

Carpi har kämpat på bra hela säsongen men visat att de inte rycker till hela vägen. Jag är säker på att Carpi spelar i Serie B nästa år och där hör man även hemma. Roma spelar på en nivå högre och får man spelet att stämma som i de tre senaste matcherna ska Carpi kunna besegras ganska enkelt. Visst är det alltid tufft att spela på bortaplan, som jag nämnde tidigare har Roma haft en del problem med det men när man nu visat bra form på sistonde är jag säker på att man tar med detta och vinner matchen ikväll.

Jag spelar på den raka tvåan som jag tycker är några tiondelar för högt, Betway ger oss alltså 1.90x på detta spelet, nästan dubbla degen och det tar jag alla dagar i veckan. Spelbolaget ger även alla nya medlemmar en bonus på 1000kr.

Gå med världens största spelbolag

Bet365 erbjuder högkvalitativa streams till nästan alla matcher. Gå med nu och hämta hem din välkomstbonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.90
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming