Speltips 12/11: Levante – Cadiz

Levante åkte ner från La Liga förra säsongen men har inga planer på att stanna.

Twitter Facebook

Levante går från klarhet till klarhet och placerar sig i topp med tio poäng ner till andra platsen. Värt att nämna är att detta inte är ett vanligt scenario, det händer i princip aldrig att ett lag är såpass överlägsna i den spanska andradivisionen. Och det har verkligen vart hur tydligt som helst, Levante kommer endast att spela i den här ligan i ett år.

Cadiz ser samtidigt oerhört svaga ut, man placerar sig i mitten av tabellen och endast vunnit fyra av tretton matcher, och jag kan verkligen inte se de knipa poäng på bortaplan mot ett urstarkt Levante. Och dessutom är det här Levante är som starkast, man har vunnit fem av sex matcher på hemmaplan och kryssat en gång.

Levante är flera snäpp bättre än sin motståndare här och den raka ettan är oerhört fin, den måste utnyttjas. NordicBet har ställt ut höga 1,70 x insatsen, dessutom bjuder de nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i väkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,70
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming