Speltips 11/11: Rumänien – Polen

Polen är knappa favoriter i matchen mot Rumänien och här tror jag spelbolagen är rätt ute – det lär bli en jämn kamp.

Twitter Facebook

Rumänien gör i princip alltid mål på hemmaplan i kval-sammanhang, och jag tror även fallet blir så under fredagskvällen. Hittills har man mäktat med sex mål på tre matcher, förvisso har man mött svagt motstånd men laget producerar mål, vilket är viktigt.

Polen med Lewandowski i spetsen har växt och blivit en stornation på senare tid, man gick bra i EM och även gått bra i kvalet. Just nu placerar man sig i topp tillsammans med Montenegro men de flesta tror på en Polsk-seger i den här gruppen.

Den här matchen tror jag dock kommer vara riktigt jämn, Polen är knappa favoriter men Rumänien har gjort det riktigt bra. Tror vi får se en ganska fysisk match, men samtidigt på en del målchanser. Polen kommer att gå för en seger, vilket betyder att de rumänska spelarna kommer få ytor att springa på.

Rumänien missar i princip aldrig ett mål på hemmaplan, i de senaste tre kvalen har man endast gått mållösa i tre av macherna, då har man alltså spelat 15 matcher – imponerande siffror. Polen är dessutom riktigt bra nu och med en Lewandowski i storform, som dessutom leder skytteligan i detta kvalet, är man alltid farliga.

Jag tror att båda lagen lyckas göra mål i den här matchen till fina 2,05 x insatsen hos Coolbet, spelbolaget bjuder nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i väkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen att göra mål – Ja
Odds: 2,05
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming