Speltips 11/11: Danmark – Kazakstan

Tre poäng är det enda som räknas för Danmark i den här matchen – allt annat vore en katastrof.

Twitter Facebook

Kazakstan plockar främst poäng på hemmaplan i dessa sammanhang, och detta tror jag Danmark kan utnyttja. Kazakstan har plockat poäng mot både Polen och Rumänien, två oavgjorda resultat har man fått med sig i de två matcherna men på bortaplan ser det oftast annorlunda ut. Nu har man endast spelat en match på bortaplan i detta kvalet, mot Montenegro och den förlorade man med hela 5-0.

Lagen tycker främst det är tufft med den långa resan till Kazakstan, efter allt spel i klubblaget är man ganska sliten, och då är det inte optimalt med en resa till Kazakstan direkt, men den här gången är Kazakstan tvungna att resa till Danmark och nu när Danmark fått en lugn förberedelse, utan någon längre resa, tror jag man är utvilade och redo för den här matchen.

Genomför Danmark en bra match vinner de den här matchen med minst två bollar, Eriksen ser riktigt bra ut i Tottenham och kommer att spela en avgörande roll här, jag tror att Danmark löser en komfortabel seger och plockar därför ett spel från handikappmarknaden, -1 Danmark finns till godkända 1,72 x insatsen hos Ladbrokes, spelbolaget bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,72
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming