Speltips 10/10: Lettland – Ungern

Lettland har plockat på sig tre poäng hittills, två poäng fler än Ungern – dock har man spelat mot Andorra och Färöarna.

Twitter Facebook

I den här matchen bör det skilja en del i kvalité sett till lagens respektive trupp. Hungern gick riktigt bra i EM och belönades med en åttondelsfinals-plats, väl där åkte man ut mot Belgien efter en 4-0-förlust. Dock är det ett rejält styrkebesked att vinna gruppen före lag som Portugal och Österrike.

Lettland är i princip en blåbärsnation, man slog förvisso Andorra med 1-0 men förlorade i fredags mot Färöarna med 2-0, dessutom spelade man på hemmaplan i den matchen. I kvalet till sommarens EM hamnade man sist i gruppen – efter ett land som Kazakstan. I kvalet till VM 2014, hamnade man strax bakom Litauen i gruppen. Detta tycker jag säger en del om landet Lettland, man är är helt enkelt inte ett bra landslag och förlorar man mot Färöarna på hemmaplan med 2-0 tycker jag inte man når upp till Ungerns nivå.

Jag tycker oddset på Ungern är riktigt intressant, inget all in-spel men det är värt en slant. Mybet har ställt ut 1,95 x insatsen på den raka tvåan. Har du inte ett konto hos de? Öppna då ett och hämta hem er välkomstbonus på upp till 1000kr.

Hämta hem en monsterbonus hos LeoVegas – upp till 10 000kr

Sveriges snabbast växande mobilcasino bjuder nya spelare på en riktigt tung välkomstbonus – 10 000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,95
Bolag: Mybet (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming