Speltips 10/10: Holland – Frankrike

Samtidigt som Sverige och Bulgarien drabbar samman spelas det en toppmatch i samma grupp, Holland och Frankrike gör upp om tre poäng.

Twitter Facebook

Holland, Frankrike och Sverige leder allihopa gruppen på fyra poäng – Holland utmärker sig med lite bättre målskillnad och har just nu första platsen men under månaden kan det mycket väl ändras. Frankrike gästar och personligen rankar jag de högre än Holland – Holland har haft en tuff period de senaste åren och är inte längre samma landslag som man var när man spelade om tredje platsen i VM 2014.

Även om det endast gått två år sedan den matchen har mycket förändrats i det holländska lägret, de största stjärnorna har kommit till åren och en del har redan slutat, Robben har samtidigt vart skadad i princip hela tiden. Man missade som säkert de flesta minns EM i somras och det är egentligen bara en tidsfråga innan Holland hittar tillbaka till storformen men som det ser ut nu – så lär det dröja något år i alla fall.

Frankrike spelade så sent som i somras en EM-final och består i princip endast av stjärnspelare – på varje position. Griezmann, Pogba, Varane, Koscielny och Payet är bara några få utav namnen som finns med i den här stjärnspäckade truppen. Och i och med Hollands dipp de senaste två åren tror jag Frankrike är steget större under den här måndagskvällen, man är i grunden ett bättre lag samt att man är inne i en riktigt bra period just nu – fransk fotboll mår helt enkelt bra.

Dock kommer jag inte att spela på 1×2-marknaden här, BetHard ställer ut ett bra odds på Frankrike men samtidigt är ett VM-kval ett VM-kval, Frankrike tappade exempelvis poäng mot Vitryssland och personligen är jag alltid lite orolig när det vankas landslags-kval. 

Istället har jag valt att rikta in mig på överspelet här, jag tror chansen är stor att vi får bevittna en öppen match. Frankrike kommer att gå för tre poäng i och med Hollands något dåliga period, samtidigt som Holland också måste prova en trepoängare här. Det kommer leda till målchanser åt båda hållen och samtidigt tycker jag inte lagens försvar har imponerat, 1-2 Frankrike?

BetHard har ställt ut ett riktigt fint odds här, har du inte ett konto hos de? Öppna då ett konto och hämta hem din välkomstbonus på upp till 1000kr.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 2,15
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming