Speltips 26/10: Manchester United – Manchester City

Andra Manchesterderbyt på kort tid! Vi plockar ut ett spel från 1×2-marknaden.

Twitter Facebook

Vilken fin match vi bjuds på den här onsdagen, ett Manchesterderby! Båda Manchester-lagen har gått trögt de senaste veckorna, även om det ser mörkare ut för Uniteds del tror jag City-fansen är långt ifrån nöjda. Jag tror inte det kommer läggas allt för stor vikt på den här matchen, för Mourinhos del gäller det att fokusera på ligan och börja klättra i tabellen och United har en viktig match i helgen, där endast tre poäng räknas. För Manchester Citys del ser det i princip likadant ut, även om man toppar Premier League är konkurrensen stenhård och just nu är City uppe i fem raka matcher utan en vinst – därför bör fokus faktiskt ligga på matchen mot West Bromwich i helgen.

Dock får man inte glömma bort att detta är Manchesterderby och självklart vill båda lagen vinna en sådan här match, tror Mourinho är oerhört revanschsugen efter senaste förlusten mot Pep.

Manchester United spelar på hemmaplan vilket är en fördel, men City är bättre, dessutom tror jag båda lagen nöjer sig med ett oavgjort resultat här, och det talar för det oavgjorda resultatet. Mitt spel blir därför ett kryss till fina 3,25 x insatsen hos Oddsautomaten, som bjuder nya kunder på 1200kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett av Sveriges populäraste spelbolag och dessutom hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,25
Bolag: Oddsautomaten (1200kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming