topptipset tips

Topptipset 8/11: Spelförslag, analys och tips till alla 8 matcher (Extrapengar)

Spelförslag till Topptipset onsdag vecka 45. Stor analys, systemförslag och tips till alla 8 matcher. Spelstopp: 20:59. 250 000 kr extra i potten!

Marknadens bästa oddsbonusar och bettingbonusar [NOV] 🗓️💰hämta din odds bonus här

Twitter Facebook

Topptipset här med sex matcher från onsdagens Champions League och så med två matcher från Brasilero Serie A, 23:00, respektive 00:00 drar Internacional – Fluminense & Sao Paolo – RB Bragatino igång och det är väl bara att köra igång! Vi har vår rad klar och den hittar ni i vanlig ordning precis här nedanför. Stor analys och tips till alla åtta matcher dessutom. Lycka till!

topptipset spelförslag champions league

TILL TOPPTIPSET

1. Arsenal – Sevilla, 1X

Ett kryss vi tycker om mycket i och med Arsenals ”formsvacka”, visst är de det bättre laget och svackan är väl absolut allt annat än en oro, men Sevilla har en hyfsad defensiv och bör kunna stå emot relativt bra här. Även fastän utgångstecknet är givet i ettan, 216 raders öppnar upp för ett kryss här i alla fall. Vi kör!

2. FC Köpenhamn – Manchester United, 1X2

En given helgardering här någonstans, FC Köpenhamn var så när på att plocka poäng på Old Trafford och därför ska vi vara försiktiga med att stänga dörren för hemmalaget. United övertygade heller inte här mot Fulham i helgen, utan ser fortsatt riktigt svaga ut framåt. Alla tecken måste därför med här i detta systemet.

3. Real Madrid – Braga, 1

Vi brukar placera ut spikarna först och det här är en given sådan i vår värld, trots närmre 85% på Real Madrid i dagsläget. De är så pass mycket bättre och tar Champions League, alltid, på största möjliga allvar. Vi kan därför inte se annat än att de säkrar avancemanget här på onsdag. 2-0 Real Madrid säger vi och spiken ett alternativ hela vägen upp till 99%.

4. FC Salzburg – Inter, X2

Inter säkrar även de vid en vinst avancemanget här i Champions League och wow vad duktiga de har varit här under de senaste veckorna, Inzaghi har verkligen fått igång det här kollektivet igen och här närmst slog man även ett tufft Atalanta borta i Bergamo. De toppar Serie A med resultatraden 9-1-1, 27-6 och är dessutom obesegrade i sju raka matcher inför onsdagen. Tvåan given här men vårt system öppnar upp för ytterligare ett tecken. Vi kör X2.

5. Bayern München – Galatasaray, 1

På sätt och vis tjänstefel här att spika både Real Madrid och Bayern i och med streckfördelningen men vi kan inte annat än att landa just där, Bayern har vunnit 26 av sina 27 senaste gruppspelsmatcher här i Champions League och de siffrorna talar sitt tydliga språk. Här hemmalag dessutom. Minst 2-0 säger vi när Bayern dessutom entrar den här fighten med en 4-0-vinst över Dortmund i bagaget.

6. PSV Eindhoven – Lens, 1X2

Det kan komma att bli spännande värde här till höger och det måste utnyttjas, Lens är obesegrade i nio raka matcher sett till alla tävlingar och det här vet vi, sedan i fjol är ett riktigt bra fotbollslag. Svag inledning, men nu är de igång här och vi fyller därför på. Alla tecken här när PSV agerar värd.

7. Internacional – Fluminense, 1X2

Fluminense säkrade Copa Libertadores-titeln här i lördags vilket någonstans ändå öppnar upp för hemmalaget Internacional i det här ligamötet. Dessutom väger hemmaplansfördelen tungt i Brasilien, att börja från vänster är därför att rekommendera men det är en riktigt tät fight också och vi plockar därför med alla tecken. Gästerna i grund och botten vassare och streckas till runt 25%, det är en möjlighet trots allt.

8. Sao Paulo – Red Bull Bragatino, 1X

Tabelltrean Red Bull Bragatino har stått för en fin säsong så här långt och är med där uppe och slåss om ett ligaguld med sju omgångar kvar att lira. Det är däremot främst på hemmaplan som man gått riktigt starkt, på bortaplan har de bara vunnit 6 av 15 matcher och det bör kunna öppna upp för ett hemmastarkt Sao Paulo – Sao Paulo är ligans femte starkaste lag på hemmaplan med 11 vinster av 16 möjliga. 1X känns stabilt av den anledningen.

TILL SVENSKA SPEL

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Spelförslag Topptipset:

Speltips: 216 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming