speltips tipsmedoss kamil

Speltips Köpenhamn – Manchester United 8/11: Värdet till vänster

Superspännande drabbning här på Parken. FC Köpenhamn har alla anledningar att tro på poäng här när Man United tittar förbi.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT 

Twitter Facebook

En straffmiss av Jordan Larsson i den 97:e matchminuten vid ställningen 1-0 Man United var skillnaden på Old Trafford för två veckor sedan, nu gör FC Köpenhamn och Man United upp igen och den här gången på Parken i Köpenhamn och här, räknar vi med att United får det tufft. Allt talar för det i och med hur det såg ut senast, och i och med hur det sett ut här för United sedan dess.

För Man United har fortsatt sett allt annat än bra ut sedan den där 1-0-vinsten, de föll mot Man City med 3-0 på Old Trafford i matchen efter, föll även mot Newcastle med samma resultat och på samma arena. Och här närmst stod man för en ny blek insats mot Fulham på Craven Cottage, som dock resulterade i en trepoängare.

Vi är alltså allt annat än övertygade kring det EtH-projektet, två mål har United gjort på de fyra senaste matcherna och offensiven går uppenbarligen fortsatt trögt. Några sekunder av briljans av Bruno mot Fulham innebar tre pinnar men att man ens hamnar i det läget, säger mer än det andra. Vi tänker därför att Köpenhamn kliver in här med approachen om att vinna och vi ger de goda chanser här också, åtminstone till att knipa en pinne i alla fall. För de har visat att de är solida nu, en mycket bra insats på Old Trafford här senast och så måste vi ändå slå fast att de imponerade stort mot Bayern München också. 2-1 slutade det mötet, efter ett sent avgörande av Mathys Tel. Gala-insatsen även den bra från Köpenhamns sida.

Dubbelchansen testas

Köpenhamn kommer till spel här på onsdag utan Khocholava, Elyounoussi, Meling, Sahsah och Clem, vilket innebär att man tvingas till åtminstone ett byte i en startelva sett till hur man ställde upp senast på Old Trafford. Elyounoussi out, Jordan Larsson in? Så kan det mycket väl bli – och här lär ersättaren minst sagt vara sugen på att revanschera sig.

För Manchester Uniteds del missar Casemiro, Martinez, Shaw och Malacia med all säkerhet det här mötet, men det finns fortfarande hopp om att Rashford och Lindelöf ska hinna tillbaka här. Än oklart dock, så det återstår att se.

Med det sagt så tycker vi förutsättningarna är goda för hemmalaget här, ett poäng bör man väl ändå kunna lösa i och med status på United, som lidit något fruktansvärt här i CL – föll som bekant även mot Galatasaray på hemmaplan med 3-2. Så länge inte United ser ut som de gör, och inte visar upp något positivt, så finns i princip alltid anledningar att titta åt andra hållet. Det gör vi här och klickar in 1X till mycket fina 2.10x insatsen hos nya expekt. Vi säger 1-1 här på Parken på onsdag.

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 2.10
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: