speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Madrid – Braga 8/11: Supervärde identifierat

Real Madrid förväntas besegra Braga relativt tryggt här hemma på Santiago Bernabeu. Rutinseger är att vänta här, inte mycket mer.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET 

Twitter Facebook

Real Madrid på full pott inför fjärde omgången här på onsdag och här råder inga större tvivel om att de kommer att säkra sitt avancemang, tre pinnar innebär att Braga är kvar på 3 poäng, och Napoli förväntar vi oss samtidigt slår Union Berlin tryggt hemma i Neapel, och då är det hela klart. Real på 12 pinnar, Napoli på 9. 

Allt talar för att ovannämnda utfall blir verklighet, vi har onekligen svårt att se att Braga ska kunna orsaka några större trubbel för Real Madrid just här i Madrid. 2-1 slutade det senast lagen ställdes mot varandra i Portugal och även då gick Los Blancos upp i en komfortabel 2-0-ledning efter cirka timmen spelad. Innan Braga gjorde 2-1. De kom dock inte närmre än så, stor skillnad därför när det är ombytta roller som gäller här på onsdag. Real hemma är urstarka.

Real Madrid har vunnit fem av sex matcher på Santiago Bernabeu den här säsongen, 10-2 lyder deras målskillnad i La Liga här på hemmamark och vi tycker de siffrorna talar sitt tydliga språk. De är otroligt pålitliga på alla plan i princip, defensiven urstark och alltid ett vapen och så vet vi vilka krafter det finns i offensiven. Att Real blev nollade på hemmaplan här i helgen, mot Rayo Vallecano (0-0), talar det bara för att det lossnar här på onsdag istället. Ett klassiskt Real-resultat där trots allt, i och med att El Clasico spelades helgen innan. Här räknar vi med att de tänder till igen.

Supervärde identifierat

Tchouameni, Ceballos, Militao och Courtois är alla fyra definitivt out här för Real Madrids del, samtidigt som Bellingham och Mendy båda är lite av ett frågetecken, den förstnämnda skadade axeln här närmst mo Rayo och sägs ha haft stora smärtor under måndagens träning. Det återstår därför att se ifall han lirar här eller inte. Ett tungt avbräck i sådana fall såklart, men en detalj vi även tycker talar för ett kombinationsspel vi kikat lite närmre på.

Perfekta förutsättningar däremot för Braga inför onsdagens fight då man har alla spelare tillgängliga här, bästa möjliga lag på banan alltså, vi kan därför utgå från att fortsatt få se lirare som Banza, Djalo (målskytt senast mot Real) och Horta från start här.

Perfekta förutsättningar rent truppmässigt räcker däremot inte till för poäng här för gästerna utan vi investerar våra slantar i hemmalaget, och klickar samtidigt in under 3.5 mål här som tillsammans betalar skyhöga 2.48x degen hos Unibet. Underbart värde här, Braga gör otroligt mycket mål i ligaspelet och har även så gjort här i CL, det får spelbolagen att tro på en öppnare tillställning, men den effekten uteblev samtidigt helt när Braga ställdes mot Real senast. Och det är en detalj att ta hänsyn till här, Real är mästare när det kommer till att vinna matcher den här typen av matcher och här hemma förväntar vi oss därför att de kontrollerar det hela fint. Som sagt, deras defensiv har varit jättebra den här säsongen och neutraliserat Braga väl, har man gjort tidigare – dessutom i Portugal. Real Madrids målskillnad här hemma (11-2 på 6 matcher – La Liga & CL inräknat) säger även det allt. Vi säger 2-0 Real Madrid här på Santiago Bernabeu.

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.48
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: