speltips tipsmedoss kamil

Speltips Salzburg – Inter 8/11: Säkrar avancemanget här

Tre pinnar här innebär vidare spel i Champions League för fjolårets finalist Inter. Det löser de här i Salzburg.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE 

Twitter Facebook

Inter har växlat upp ordentligt på alla plan här nu och kliver in i onsdagens fight mot Salzburg med bästa möjliga förutsättningar då de först och främst jobbar med en frisk trupp, och entrar det här mötet med fyra raka vinster – obesegrade dessutom, sedan den 27 september.

Vi har därför alla anledningar att tro att Inter gör jobbet här och säkrar avancemanget, Salzburg borta är en klurig uppgift men absolut att Inter i det här slaget, via sitt stora tålamod ska fixa det här. Salzburg är absolut ett bra gäng men när svårighetsgraden höjs, så blir det hela uppenbart, att de inte riktigt räcker till. De vill alltid spela en offensiv fotboll men förstår samtidigt att de inte kan vara naiva, och den balansen har resulterat i att man faktiskt skapar väldigt få målchanser mot både Inter och Real Sociedad. En approach som uppenbarligen är lite ovan för dem. Deras xG mot Inter här närmst löd 0.47, mot Real Sociedad i omgången innan, 0.66. Då är det här ett gäng som sprutar in mål i österrikiska Bundesliga.

Vi räknar därför med att kvalitén fäller avgörandet här igen på onsdag, att Inter kliver in här utan någon som helst stress, utan med en något avvaktande approach inledningsvis, för att sedan sätta in dödsstöten. Så bra är de just nu och då har man dessutom målgaranti här i form av en Lautaro Martínez. Superhet i dagsläget, med 12 mål på 11 Serie A-matcher. Det kan Salzburg inte riktigt mäta sig med.

Kombinationsspel hos Snabbare

Salzburg kliver in i onsdagens fight med en lång skadelista får vi slå fast, en detalj som inte direkt talar till deras fördel här utan Kjaergaard, Terzic, Piatkowski, Koita, Fernando, Okoh, Wallner och Omoregie är samtliga med all säkerhet out.

För Inters del däremot är bara Pavard och Cuadrado borta, de har dessutom inte hunnit sätta något större avtryck, utan den förstnämnda står på sammanlagt 406 minuter i Serie A den här säsongen och Cuadrado på blott 97. Därför i princip en fullt frisk trupp för Inter här.

Med det sagt så tycker vi en investering i Inter är lockande här, stor morot i att få avancemanget klart redan här på onsdag och fokusera lite extra på Serie A fram till jul. Inter & under 3.5 mål tycker vi därför om mycket till 2.28 gånger insatsen hos Snabbare, Inter har löst linan i fem av sina sex senaste matcher och har sammanlagt bara släppt in blott 8 mål på 13 matcher. Urstarka bakåt! 1-0 eller 2-0 Inter. Då har vi även råd med 2-1 vilket känns bra.

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 & under 3.5 mål
Odds: 2.28
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: