speltips tipsmedoss kamil

Speltips Dortmund – Newcastle 7/11: Värdet till höger

Champions League är tillbaka! Speltips, odds och allt inför tisdagens fight mellan Dortmund och Newcastle den 7 november. Matchstart 18:45!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET 

Twitter Facebook

Dortmund slog något överraskande Newcastle med 1-0 på St James' Park den 25 oktober och det innebär att det i dagsläget är vidöppet om avancemanget här i grupp F. Vi hittar både Dortmund och Newcastle på fyra poäng och så PSG på sex, samtidigt som Milan har jumboplatsen intakt med två kryss och ett nederlag på kontot. Med det sagt, så bör Dortmund agera favorit här då de har den här nyckelmatchen på hemmaplan, men vi gör en annan bedömning och anser Newcastle fortsatt ha goda chanser att först och främst vinna här på tisdag, och sedan lösa avancemanget längre fram.

För vi håller alltså Newcastle som det bättre laget av dessa två, visst är Dortmund borta en tuff, tuff uppgift då de ofta flyger här inför de egna supportrarna, men vi tycker samtidigt det passar Newcastle bättre att faktiskt möta de borta, än på hemmaplan. Nu ligger pressen någonstans på Dortmund och Newcastle trivs bra med att ändå ge bort initiativet lite, och ställa om. Vi såg dessutom hur Dortmund såg ut här närmst när svårighetsgraden höjdes ett par snäpp, 4-0-förlust mot Bayern här på hemmaplan i helgen där Dortmund precis som resultatet indikerade, inte hade en chans. Vi räds därför inte Dortmunds siffror på hemmaplan från Bundesliga allt för mycket här, utan anser värdet främst vara intressant till höger inför tisdagens fight på Signal Iduna Park.

För Newcastle vet vi håller en jättehög nivå när de väl får saker och ting på plats, vi fick se de besegra Arsenal här i helgen med 1-0 och ett Manchester United i matchen innan, med 3-0 på Old Trafford. Då roterade dessutom Newcastle kraftigt. Dessutom minns vi väl alla när Newcastle körde över PSG här i den andra omgången, det är insatser och resultat som i alla fall i vår värld bekräftar att Newcastle har den bättre höjden av dessa två lag. Dortmund är absolut bra, men Newcastle ger vi minst en lika god chans att vinna här på tisdag. Därför måste även värdet utnyttjas hos No Account Bet.

Dnb-marknaden

Emre Can, Morey och Duranville missar alla tre definitivt tisdagens fight för Dortmund men annars är truppen intakt, vilket vi ändå får konstatera är goda förutsättningar för hemmalaget. Can out är ett avbräck men det är även en lirare man visat att man klarar sig utan.

Newcastle kommer samtidigt till spel utan Murphy, Targett, Isak, Barnes, Anderson, Botman och Manquillo och det är såklart långt från optimalt, skadelistan är lång och det lär även ta på krafterna framöver, men i den enskilda fighten, bör det inte påverka allt för mycket. Samma läge inför Arsenal-mötet trots allt och den fighten vann Newcastle, Wilson är en bra ersättare till Isak och Gordon och Almiron lär orsaka trubbel här på tisdag. Viktigt även att Joelinton och Bruno är skadefria.

Just i och med resultaten här i helgen, där Bayern spöade på Dortmund, samtidigt som Newcastle slog ett av världens bästa lag, precis efter att ha besegrat United med 3-0 på Old Trafford, så måste vi bara testa värdet på Newcastle här. Newcastle (dnb) betalar alltså superfina 1.91x insatsen hos No Account Bet och det är helt enkelt för bra för att låta bli. Vi säger 2-1 Newcastle här i Tyskland och har ni ännu inte ett konto hos No Account Bet, så passa på att hämta hem uppåt mot 2000 kr i välkomstbonus av dem via länken precis här nedanför. Stort lycka till nu!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 1.91
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: