topptipset tips

Topptipset 17/5: Spelförslag, analys och tips till alla 8 matcher

Spelförslag till Topptipset måndag, vecka 20. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 8 matcher.

BONUSGUIDE: Marknadens bästa betting bonusar i maj månad. Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Topptipset torsdag med sex matcher från Allsvenskan och två från playoffet till Premier League. Spännande måndag! Med det sagt så sparkar vi igång analysen och bjuder på ett 216 raders system med 3 halv- och 3 helgarderingar. Lycka till!

topptipset vecka 20

 TILL TOPPTIPSET!

1. Elfsborg – Halmstad, 1X

Elfsborg bevisade redan i fjol att de är att räkna med och även fastän Karlsson lämnat har man fortsatt gått bra, lite i skuggan av toppklubbarna här i Allsvenskan. Tre segrar har det blivit så här långt, och vid vinst över Halmstad så talar det mesta för att man har Europa-platsen intakt efter sju spelade omgångar. Det är en morot. 1X bör räcka här – Halmstad är ett lag för botten!

2. Malmö FF – Kalmar FF, 1X

Malmö FF är som väntat stora favoriter här hemma i Malmö och efter 90 spelade, är vi även övertygade om att de står där som segrare, men! Värdet måste utnyttjas på Kalmar, de har som bekant varit väldigt stabila och är fortfarande obesegrade, Malmö har samtidigt inte sett 100-procentiga ut. 1X!

3. IFK Göteborg – Sirius, 1

Vi väljer att chansa lite och spikar IFK Göteborg när Sirius tittar förbi, fin möjlighet att kunna helgardera båda playoff-fighterna till Premier League, och IFK behöver trots allt börja vinna fotbollsmatcher snart, dags att steppa fram Hamsik!

4. Varberg – Norrköping, X2

Vi tycker det hela är tydligt kring Varberg, deras defensiv håller inte för spel i Allsvenskan och man har alltså redan vid fyra olika tillfällen släppt in tre mål i en och samma match. Det kommer att bli spel i Superettan nästa säsong, det är vår fasta övertygelse och därför förlorar inte Norrköping den här matchen.

5. Mjällby – Häcken, 1X2

Det är jättesvårt att placera Häcken i dagsläget och ännu svårare är det givetvis nu när man bytt tränare, de har ett lag för toppen men dem positiva resultaten har som bekant uteblivit och istället är en sista plats i Allsvenskan ett faktum. Så kommer tabellen inte att se ut efter 30 omgångar givetvis, men vi tar inga risker här på måndag och tar med alla tecken – Mjällby kan mycket väl vinna.

6. Östersund – AIK, 2

Kupongens andra spik blir AIK och detta eftersom att Östersund tydligt är tillbaka i verkligheten efter en mycket positiv start. Nu har man istället förlorat tre raka matcher och bara gjort ett mål, AIK kommer samtidigt närmst från ett kryss mot Malmö FF och är helt enkelt det bättre laget. Vinner, trots spel på bortaplan.

7. Bournemouth – Brentford, 1X2

Vidöppen fight här i playoffet där det som alltid är svårt att välja sida, Brentford känns snäppet vassare men vi är inte alls så säkra på att man vinner här på bortaplan, Bournemouth är alltid knepiga här på Vitality Stadium och kan mycket väl vinna den här matchen. 1X2!

8. Barnsley – Swansea, 1X2

Precis som i match nummer 7 tar vi inga risker utan konstaterar att Swansea möjligtvis är bättre, men att hemmaplansfördelen, som alltid är en stor fördel här i Englands andraliga. Nu vann dock Swansea mot Barnsley på både hemma- och bortaplan i ligaspelet, men som sagt, playoffet är alltid småklurigt. Vi plockar därför med samtliga tecken.

 TILL SVENSKA SPEL!

Unibet ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Unibet – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Systemförslag Topptipset:

Speltips: 216 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:29
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming